The Repository of VTEI
id: 28588
Title: Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах кав’ярні «Bigman Coffee»)
Authors: Пєнкевич В.О.
Keywords: ресторанний бізнес, основні послуги, виробництво основних послуг
Date of publication: 2023-06-20 12:49:49
Last changes: 2023-06-20 12:49:49
Year of publication: 2023
Summary: В кваліфікаційній роботі охарактеризовано ресторанний бізнес в інфраструктурі торгово-виробничого комплексу; визначено теоретичні аспекти поняття «основна послуга»: ознаки, властивості та показники якості на підприємствах ресторанного бізнесу; надано організаційно-економічну характеристику кав’ярні «Bigman Coffee»; проаналізовано та проведено оцінку організації виробництва основних послуг у досліджуваному закладі; розроблено шляхи удосконалення організації та виробництва основних послуг у кав’ярні «Bigman Coffee»; визначено ефективність від впровадження методів удосконалення виробництва основних послуг у діяльність досліджуваного закладу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28588
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28588.pdf Size : 900067 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge