id: | 28587 |
---|---|
Назва: | Підвищення якості обслуговування споживачів в закладах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Pirosmani») |
Автори: | Сінякова А.О. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, обслуговування, якість обслуговування, стандарти обслуговування |
Дата публікації: | 2023-06-20 12:47:47 |
Останні зміни: | 2023-06-20 12:47:47 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто сутність та значення стандартів обслуговування для закладів ресторанного господарства; визначено сучасні підходи до управління якістю та особливості процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства; пПроаналізовано організаційно-економічну характеристику ресторану «Pirosmani»; досліджено контингент споживачів та оцінити якість їх обслуговування в досліджуваному закладі; розроблено шляхи підвищення організаційно-торгівельної діяльності ресторану «Pirosmani»; вдосконалено методи управління персоналом досліджуваного закладу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28587 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28587.pdf Розмір : 739223 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|