id: | 28587 |
---|---|
Title: | Підвищення якості обслуговування споживачів в закладах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Pirosmani») |
Authors: | Сінякова А.О. |
Keywords: | ресторанний бізнес, обслуговування, якість обслуговування, стандарти обслуговування |
Date of publication: | 2023-06-20 12:47:47 |
Last changes: | 2023-06-20 12:47:47 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто сутність та значення стандартів обслуговування для закладів ресторанного господарства; визначено сучасні підходи до управління якістю та особливості процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства; пПроаналізовано організаційно-економічну характеристику ресторану «Pirosmani»; досліджено контингент споживачів та оцінити якість їх обслуговування в досліджуваному закладі; розроблено шляхи підвищення організаційно-торгівельної діяльності ресторану «Pirosmani»; вдосконалено методи управління персоналом досліджуваного закладу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28587 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28587.pdf Size : 739223 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|