| id: | 28587 |
|---|---|
| Title: | Підвищення якості обслуговування споживачів в закладах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Pirosmani») |
| Authors: | Сінякова А. О. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, обслуговування, якість обслуговування, стандарти обслуговування |
| Date of publication: | 2023-06-20 12:47:47 |
| Last changes: | 2023-06-20 12:47:47 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто сутність та значення стандартів обслуговування для закладів ресторанного господарства; визначено сучасні підходи до управління якістю та особливості процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства; пПроаналізовано організаційно-економічну характеристику ресторану «Pirosmani»; досліджено контингент споживачів та оцінити якість їх обслуговування в досліджуваному закладі; розроблено шляхи підвищення організаційно-торгівельної діяльності ресторану «Pirosmani»; вдосконалено методи управління персоналом досліджуваного закладу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28587 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 50 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28587.pdf Size : 739223 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |