| id: | 28541 |
|---|---|
| Назва: | Гастрономічна спадщина подільської кухні: нові можливості ресторанів формату "Local food" |
| Автори: | Постова В. В. |
| Ключові слова: | ресторани, гастрономічна спадщина, подільська кухня, формат ресторанів "Local food" |
| Дата публікації: | 2023-05-18 14:40:50 |
| Останні зміни: | 2023-05-18 14:40:50 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | У тезах визначено основні гастрономічні тренди, особливості подільської кухні та можливості їх використання у нових форматах закладів ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28541 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля : матеріали VII Міжвуз. наук.-практ. конф., м. Хмельницький, 12 квіт. 2023 р. Хмельницький : ВСП «ХТЕФК ДТЕУ», 2023. С. 19-21 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28541.pdf Розмір : 394701 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |