Репозиторій ВТЕІ
id: 28527
Назва: Modern approaches to managing the quality of the service process in hotels and restaurants
Автори: Riabenka M., Postova V.
Ключові слова: quality, quality assessment, quality management, hospitality industry
Дата публікації: 2023-03-31 10:36:49
Останні зміни: 2023-03-31 10:36:49
Рік видання: 2023
Аннотація: Standardization is considered as an effective means of ensuring quality, interchangeability, safety standards and environmental requirements, unity of characteristics and properties of products, processes and services.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28527
Тип видання: Монографія (видана за кордоном)
Видавництво: Methods of improving the economy, tourism and management : collective monograph. Boston : Primedia eLaunch, 2023. Рр. 528-536
Розташовується в колекціях: Монографії/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28527.pdf Розмір : 4771327 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити