| id: | 28527 |
|---|---|
| Назва: | Modern approaches to managing the quality of the service process in hotels and restaurants |
| Автори: | Riabenka M., Postova V. |
| Ключові слова: | quality, quality assessment, quality management, hospitality industry |
| Дата публікації: | 2023-03-31 10:36:49 |
| Останні зміни: | 2023-03-31 10:36:49 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Standardization is considered as an effective means of ensuring quality, interchangeability, safety standards and environmental requirements, unity of characteristics and properties of products, processes and services. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28527 |
| Тип видання: | Монографія (видана за кордоном) |
| Видавництво: | Methods of improving the economy, tourism and management : collective monograph. Boston : Primedia eLaunch, 2023. Рр. 528-536 |
| Розташовується в колекціях: | Монографії/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28527.pdf Розмір : 4771327 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |