The Repository of VTEI
id: 28231
Title: Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.)
Authors: Шеліпов А.І.
Keywords: риба, рибні страви, технологія рибних страв, теплова обробка
Date of publication: 2023-02-16 16:26:47
Last changes: 2023-02-16 16:26:47
Year of publication: 2021
Summary: В роботі розроблено технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28231
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28231.pdf Size : 290625 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge