id: | 28231 |
---|---|
Title: | Розробка технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки (за матеріалами суші-бару «Асахі», (ФОП Димніч М.С.) |
Authors: | Шеліпов А.І. |
Keywords: | риба, рибні страви, технологія рибних страв, теплова обробка |
Date of publication: | 2023-02-16 16:26:47 |
Last changes: | 2023-02-16 16:26:47 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі розроблено технології рибних страв з використанням інноваційних способів теплової обробки. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28231 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28231.pdf Size : 290625 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|