| id: | 28230 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін») |
| Автори: | Швечкова О. Ю. |
| Ключові слова: | розробка, технологія, молоко, морозиво, геродієтика, старіння організму |
| Дата публікації: | 2023-02-16 13:35:19 |
| Останні зміни: | 2023-02-16 13:35:19 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Кваліфікаційна робота присвячена застосуванню спеціальних низькокалорійних харчових раціонів для людей з метаболічними порушеннями дозволяє понизити чи нормалізувати рівень глюкози і ліпідів у крові, артеріальний тиск, масу тіла. Використання в стандартних дієтах функціональних харчових продуктів, збалансованих за компонентним складом, дозволяє задовольнити потреби пацієнтів із метаболічним синдромом у мікро- та макронутрієнтах. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28230 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28230.pdf Розмір : 562175 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |