id: | 28230 |
---|---|
Title: | Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін») |
Authors: | Швечкова О.Ю. |
Keywords: | розробка, технологія, молоко, морозиво, геродієтика, старіння організму |
Date of publication: | 2023-02-16 13:35:19 |
Last changes: | 2023-02-16 13:35:19 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Кваліфікаційна робота присвячена застосуванню спеціальних низькокалорійних харчових раціонів для людей з метаболічними порушеннями дозволяє понизити чи нормалізувати рівень глюкози і ліпідів у крові, артеріальний тиск, масу тіла. Використання в стандартних дієтах функціональних харчових продуктів, збалансованих за компонентним складом, дозволяє задовольнити потреби пацієнтів із метаболічним синдромом у мікро- та макронутрієнтах. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28230 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28230.pdf Size : 562175 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|