The Repository of VTEI
id: 28230
Title: Розробка технології морозива геродієтичного призначення (за матеріалами кафе-кондитерська « Мелін»)
Authors: Швечкова О.Ю.
Keywords: розробка, технологія, молоко, морозиво, геродієтика, старіння організму
Date of publication: 2023-02-16 13:35:19
Last changes: 2023-02-16 13:35:19
Year of publication: 2023
Summary: Кваліфікаційна робота присвячена застосуванню спеціальних низькокалорійних харчових раціонів для людей з метаболічними порушеннями дозволяє понизити чи нормалізувати рівень глюкози і ліпідів у крові, артеріальний тиск, масу тіла. Використання в стандартних дієтах функціональних харчових продуктів, збалансованих за компонентним складом, дозволяє задовольнити потреби пацієнтів із метаболічним синдромом у мікро- та макронутрієнтах.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28230
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28230.pdf Size : 562175 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge