id: | 28227 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») |
Authors: | Поліщук А.О. |
Keywords: | удосконалення, технологія, інгредієнти, мінеральні речовини, мед, апіпродукти |
Date of publication: | 2023-02-16 13:29:07 |
Last changes: | 2023-02-16 13:29:07 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Кондитерські вироби з використанням апіпродуктів являють незамінну частину української кухні і мають більше значення в харчуванні людини. Вироби оформляють приємним зовнішнім виглядом, хорошим смаком і легко засвоюються організмом. Вироби з тіста висококалорійні тому, що в них містяться вуглеводи, крохмаль, цукор, мед, жири, білки, мінеральні речовини і вітаміни групи А, В, РР. Але і є вироби з пониженою калорійністю. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28227 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28227.pdf Size : 424493 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|