The Repository of VTEI
id: 28227
Title: Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Authors: Поліщук А.О.
Keywords: удосконалення, технологія, інгредієнти, мінеральні речовини, мед, апіпродукти
Date of publication: 2023-02-16 13:29:07
Last changes: 2023-02-16 13:29:07
Year of publication: 2023
Summary: Кондитерські вироби з використанням апіпродуктів являють незамінну частину української кухні і мають більше значення в харчуванні людини. Вироби оформляють приємним зовнішнім виглядом, хорошим смаком і легко засвоюються організмом. Вироби з тіста висококалорійні тому, що в них містяться вуглеводи, крохмаль, цукор, мед, жири, білки, мінеральні речовини і вітаміни групи А, В, РР. Але і є вироби з пониженою калорійністю.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28227
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28227.pdf Size : 424493 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge