| id: | 28227 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») |
| Authors: | Поліщук А. О. |
| Keywords: | удосконалення, технологія, інгредієнти, мінеральні речовини, мед, апіпродукти |
| Date of publication: | 2023-02-16 13:29:07 |
| Last changes: | 2023-02-16 13:29:07 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Кондитерські вироби з використанням апіпродуктів являють незамінну частину української кухні і мають більше значення в харчуванні людини. Вироби оформляють приємним зовнішнім виглядом, хорошим смаком і легко засвоюються організмом. Вироби з тіста висококалорійні тому, що в них містяться вуглеводи, крохмаль, цукор, мед, жири, білки, мінеральні речовини і вітаміни групи А, В, РР. Але і є вироби з пониженою калорійністю. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28227 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28227.pdf Size : 424493 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |