| id: | 28226 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай») |
| Автори: | Подольська М. В. |
| Ключові слова: | технології, м'ясо, птиця, виробництво м'яса, експорт м'яса, термомікс |
| Дата публікації: | 2023-02-16 13:26:35 |
| Останні зміни: | 2023-02-16 13:26:35 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Кваліфікаційна робота є актуальною. 30% виробленого м'яса Україна експортує, тому майже весь експорт — це курятина. Внутрішнє споживання м'яса птиці у споживанні всього м'яса в країні перевищить 47% в 2021 році, що підтверджується цифрами вперше за всю історію держави. Курятина у короткостроковій перспективі стане найспоживанішим у світі видом м’яса. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28226 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28226.pdf Розмір : 802068 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |