The Repository of VTEI
id: 28226
Title: Удосконалення технології приготування страв з м’яса птиці з використання спецій країн близького сходу (за матеріалами кафе «Сінай»)
Authors: Подольська М.В.
Keywords: технології, м'ясо, птиця, виробництво м'яса, експорт м'яса, термомікс
Date of publication: 2023-02-16 13:26:35
Last changes: 2023-02-16 13:26:35
Year of publication: 2023
Summary: Кваліфікаційна робота є актуальною. 30% виробленого м'яса Україна експортує, тому майже весь експорт — це курятина. Внутрішнє споживання м'яса птиці у споживанні всього м'яса в країні перевищить 47% в 2021 році, що підтверджується цифрами вперше за всю історію держави. Курятина у короткостроковій перспективі стане найспоживанішим у світі видом м’яса.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28226
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28226.pdf Size : 802068 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge