| id: | 28225 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології приготування закусок із нерибних морепродуктів (за матеріалами кафе «Сінай») |
| Authors: | Пасічнюк С. В. |
| Keywords: | морепродукти, технологія, риба, їжа, дієтична їжа, смак |
| Date of publication: | 2023-02-16 13:25:14 |
| Last changes: | 2023-02-16 13:25:14 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Морепродукти – здорова, корисна і дієтична їжа. Вони володіють чудовими смаковими властивостями. Одним з найцінніших якостей морепродуктів є їх низька калорійність і майже повна засвоюваність організмом. Корисні речовини, якими багаті дари моря, знижують рівень холестерину, підтримують серцеву систему, поліпшують і прискорюють обмін речовин. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28225 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 43 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28225.pdf Size : 607098 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |