The Repository of VTEI
id: 28224
Title: Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen»)
Authors: Назарчук М.О.
Keywords: технології, молоко, молочні десерти, наповнювач, фрукти
Date of publication: 2023-02-16 13:22:48
Last changes: 2023-02-16 13:22:48
Year of publication: 2023
Summary: Кваліфікаційна робота є актуальною в зв'язку з виходом країни на новий рівень ринкових відносин змінилась асортиментна політика харчової промисловості взагалі та молочної зокрема. Більш жорсткі вимоги споживачів до смакових якостей молочних продуктів при обмеженій сировинній базі та зниженні якості вихідної сировини спонукають науковців до створення нового напряму в молочній промисловості - розробки комбінованих харчових продуктів на молочній основі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28224
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28224.pdf Size : 1299442 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge