id: | 28223 |
---|---|
Назва: | Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon») |
Автори: | Кононець В.О. |
Ключові слова: | технологія приготування м’ясних страв, виробництво м’яса, м'ясо, оброблення м’яса, нетрадиційні способи теплової обробки |
Дата публікації: | 2023-02-16 13:20:01 |
Останні зміни: | 2023-02-16 13:20:01 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | М'ясна промисловість має велике народногосподарське значення, оскільки вона відповідає покликанню забезпечувати населення країни безпечними, якісними продуктами, інноваційними високоякісними технологіями приготування: технології приготування м’ясних страв м'ясом, ковбасними виробами, виробами з яловичини і свинини, м'ясними консервами, продуктами дитячого і дієтичного харчування, другими швидкозамороженими блюдами і напівфабрикатами. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28223 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28223.pdf Розмір : 649238 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|