Репозиторій ВТЕІ
id: 28223
Назва: Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Автори: Кононець В.О.
Ключові слова: технологія приготування м’ясних страв, виробництво м’яса, м'ясо, оброблення м’яса, нетрадиційні способи теплової обробки
Дата публікації: 2023-02-16 13:20:01
Останні зміни: 2023-02-16 13:20:01
Рік видання: 2023
Аннотація: М'ясна промисловість має велике народногосподарське значення, оскільки вона відповідає покликанню забезпечувати населення країни безпечними, якісними продуктами, інноваційними високоякісними технологіями приготування: технології приготування м’ясних страв м'ясом, ковбасними виробами, виробами з яловичини і свинини, м'ясними консервами, продуктами дитячого і дієтичного харчування, другими швидкозамороженими блюдами і напівфабрикатами.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28223
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28223.pdf Розмір : 649238 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити