The Repository of VTEI
id: 28223
Title: Розробка технології приготування м’ясних страв з використанням нетрадиційних способів теплової обробки (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Authors: Кононець В.О.
Keywords: технологія приготування м’ясних страв, виробництво м’яса, м'ясо, оброблення м’яса, нетрадиційні способи теплової обробки
Date of publication: 2023-02-16 13:20:01
Last changes: 2023-02-16 13:20:01
Year of publication: 2023
Summary: М'ясна промисловість має велике народногосподарське значення, оскільки вона відповідає покликанню забезпечувати населення країни безпечними, якісними продуктами, інноваційними високоякісними технологіями приготування: технології приготування м’ясних страв м'ясом, ковбасними виробами, виробами з яловичини і свинини, м'ясними консервами, продуктами дитячого і дієтичного харчування, другими швидкозамороженими блюдами і напівфабрикатами.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28223
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28223.pdf Size : 649238 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge