Репозиторій ВТЕІ
id: 28222
Назва: Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Автори: Козак Л.В.
Ключові слова: технології виробництва вершкового масла, виробництво вершкового масла, масло, продукти харчування, вершкове масло
Дата публікації: 2023-02-16 13:18:18
Останні зміни: 2023-02-16 13:18:18
Рік видання: 2023
Аннотація: Кваліфікаційна робота присвячена виробництву масла, цікавим та перспективним способом досягнення вказаних цілей є введення у склад продуктів харчування, і вершкового масла зокрема, компонентів рослинної сировини як джерела природніх ессенціальних речовин.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28222
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28222.pdf Розмір : 667822 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити