id: | 28222 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») |
Автори: | Козак Л.В. |
Ключові слова: | технології виробництва вершкового масла, виробництво вершкового масла, масло, продукти харчування, вершкове масло |
Дата публікації: | 2023-02-16 13:18:18 |
Останні зміни: | 2023-02-16 13:18:18 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота присвячена виробництву масла, цікавим та перспективним способом досягнення вказаних цілей є введення у склад продуктів харчування, і вершкового масла зокрема, компонентів рослинної сировини як джерела природніх ессенціальних речовин. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28222 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28222.pdf Розмір : 667822 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|