| id: | 28222 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва вершкового масла шляхом перетворення високожирних вершків (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод») |
| Authors: | Козак Л. В. |
| Keywords: | технології виробництва вершкового масла, виробництво вершкового масла, масло, продукти харчування, вершкове масло |
| Date of publication: | 2023-02-16 13:18:18 |
| Last changes: | 2023-02-16 13:18:18 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Кваліфікаційна робота присвячена виробництву масла, цікавим та перспективним способом досягнення вказаних цілей є введення у склад продуктів харчування, і вершкового масла зокрема, компонентів рослинної сировини як джерела природніх ессенціальних речовин. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28222 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28222.pdf Size : 667822 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |