id: | 28221 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід») |
Authors: | Камлук С.О. |
Keywords: | технологія приготування страв з індички, страва, м'ясо |
Date of publication: | 2023-02-16 13:15:29 |
Last changes: | 2023-02-16 13:15:29 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Кваліфікаційна робота включає інноваційність, яка є основною характеристикою сучасної економіки. У наш динамічний час торжества науково–технічного прогресу інновації в ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі ресторанів за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій ресторанного бізнесу дозволяють рестораторам підвищити ефективність свого закладу, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування та надання нових послуг. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28221 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28221.pdf Size : 551407 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|