The Repository of VTEI
id: 28221
Title: Удосконалення технології приготування страв з індички (за матеріалами ресторану «Дід Мадрід»)
Authors: Камлук С.О.
Keywords: технологія приготування страв з індички, страва, м'ясо
Date of publication: 2023-02-16 13:15:29
Last changes: 2023-02-16 13:15:29
Year of publication: 2023
Summary: Кваліфікаційна робота включає інноваційність, яка є основною характеристикою сучасної економіки. У наш динамічний час торжества науково–технічного прогресу інновації в ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі ресторанів за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій ресторанного бізнесу дозволяють рестораторам підвищити ефективність свого закладу, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування та надання нових послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28221
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28221.pdf Size : 551407 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge