Репозиторій ВТЕІ
id: 28220
Назва: Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії "Мрія")
Автори: Дрозда Б.І.
Ключові слова: хліб, продукт, розторопша, інновація, технологія, інгредієнт
Дата публікації: 2023-02-16 11:47:42
Останні зміни: 2023-02-16 11:47:42
Рік видання: 2023
Аннотація: Кваліфікаційна робота піднімає вирішення задач покращення асортименту хліба та хлібобулочних виробів є науковий пошук щодо удосконалення процесу виробництва, аналіз та узагальнення практики й обґрунтування такої системи виробничого процесу хліба та хлібобулочних виробів, що змогла б забезпечити підвищення ефективності його виробництва в сучасних умовах.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28220
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28220.pdf Розмір : 672860 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити