id: | 28220 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії "Мрія") |
Authors: | Дрозда Б.І. |
Keywords: | хліб, продукт, розторопша, інновація, технологія, інгредієнт |
Date of publication: | 2023-02-16 11:47:42 |
Last changes: | 2023-02-16 11:47:42 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Кваліфікаційна робота піднімає вирішення задач покращення асортименту хліба та хлібобулочних виробів є науковий пошук щодо удосконалення процесу виробництва, аналіз та узагальнення практики й обґрунтування такої системи виробничого процесу хліба та хлібобулочних виробів, що змогла б забезпечити підвищення ефективності його виробництва в сучасних умовах. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28220 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28220.pdf Size : 672860 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|