The Repository of VTEI
id: 28220
Title: Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням розторопші плямистої (за матеріалами кафе-піцерії "Мрія")
Authors: Дрозда Б.І.
Keywords: хліб, продукт, розторопша, інновація, технологія, інгредієнт
Date of publication: 2023-02-16 11:47:42
Last changes: 2023-02-16 11:47:42
Year of publication: 2023
Summary: Кваліфікаційна робота піднімає вирішення задач покращення асортименту хліба та хлібобулочних виробів є науковий пошук щодо удосконалення процесу виробництва, аналіз та узагальнення практики й обґрунтування такої системи виробничого процесу хліба та хлібобулочних виробів, що змогла б забезпечити підвищення ефективності його виробництва в сучасних умовах.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28220
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28220.pdf Size : 672860 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge