id: | 28218 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ "Віньковецький сирзавод") |
Автори: | Грицюк З.В. |
Ключові слова: | масло, вершки, спосіб перетворення вершків, молоко, сепарування |
Дата публікації: | 2023-02-16 11:35:53 |
Останні зміни: | 2023-02-16 11:35:53 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Вершкове масло – продукція тваринного походження, яку отримують шляхом перероблювання вершків з молока великої рогатої худоби. Після перероблення молока виходить емульгуючий концентрат тваринних жирів – вершкове масло, для приготування якого використовують якісне молоко, сметану, вершки. Поживна цінність вершкового масла на 100 г – 800 ккал. Людський організм засвоює якісне вершкове масло на 95%. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28218 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28218.pdf Розмір : 907865 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|