Репозиторій ВТЕІ
id: 28218
Назва: Розробка технології виробництва вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ "Віньковецький сирзавод")
Автори: Грицюк З.В.
Ключові слова: масло, вершки, спосіб перетворення вершків, молоко, сепарування
Дата публікації: 2023-02-16 11:35:53
Останні зміни: 2023-02-16 11:35:53
Рік видання: 2023
Аннотація: Вершкове масло – продукція тваринного походження, яку отримують шляхом перероблювання вершків з молока великої рогатої худоби. Після перероблення молока виходить емульгуючий концентрат тваринних жирів – вершкове масло, для приготування якого використовують якісне молоко, сметану, вершки. Поживна цінність вершкового масла на 100 г – 800 ккал. Людський організм засвоює якісне вершкове масло на 95%.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28218
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28218.pdf Розмір : 907865 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити