The Repository of VTEI
id: 28217
Title: Удосконалення технології виробництва йогуртів з плодово-ягідними наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Деражнянський молочний завод»)
Authors: Батер З.Ю.
Keywords: йогурт, молоко, сировина, продукт, наповнювач
Date of publication: 2023-02-16 11:14:49
Last changes: 2023-02-16 11:14:49
Year of publication: 2023
Summary: Кваліфікаційна робота є актуальною по розробленню нових видів йогуртів, які мають забезпечувати відповідність хімічного складу харчових раціонів фізіологічним потребам організму, а також підтримувати і регулювати конкретні фізіологічні функції, зберігати та покращувати здоров`я. Кисломолочні напої, що містять у своєму складі натуральні корисні інгредієнти, користуються постійним і підвищеним попитом у споживачів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28217
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28217.pdf Size : 171145 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge