id: | 28181 |
---|---|
Назва: | Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві (за матеріалами кафе «Сім’я») |
Автори: | Бородій В.О. |
Ключові слова: | технології, обслуговування, ресторанні послуги, інновації, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023-01-24 11:00:39 |
Останні зміни: | 2023-01-24 11:00:39 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі розглянуто сутність, різновиди та вимоги до обслуговування на підприємствах ресторанного господарства; обґрунтовано особливості використання сучасних технологій в організації обслуговування споживачів ресторанних послуг; розглянуто організаційно-економічну характеристику кафе «Сім'я»; проаналізовано методи обслуговування в кафе «Сім'я»; визначено шляхи удосконалення обслуговування в ресторанному бізнесі; розроблено пропозиції щодо удосконалення обслуговування в кафе «Сім'я». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28181 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28181.pdf Розмір : 777536 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|