Репозиторій ВТЕІ
id: 28181
Назва: Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві (за матеріалами кафе «Сім’я»)
Автори: Бородій В.О.
Ключові слова: технології, обслуговування, ресторанні послуги, інновації, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-01-24 11:00:39
Останні зміни: 2023-01-24 11:00:39
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі розглянуто сутність, різновиди та вимоги до обслуговування на підприємствах ресторанного господарства; обґрунтовано особливості використання сучасних технологій в організації обслуговування споживачів ресторанних послуг; розглянуто організаційно-економічну характеристику кафе «Сім'я»; проаналізовано методи обслуговування в кафе «Сім'я»; визначено шляхи удосконалення обслуговування в ресторанному бізнесі; розроблено пропозиції щодо удосконалення обслуговування в кафе «Сім'я».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28181
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28181.pdf Розмір : 777536 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити