| id: | 28180 |
|---|---|
| Назва: | Формування та просування іміджу підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану «Престиж Хол») |
| Автори: | Біла А. С. |
| Ключові слова: | імідж, ресторанний бізнес, ефективність формування, просування іміджу |
| Дата публікації: | 2023-01-24 10:53:42 |
| Останні зміни: | 2023-01-24 10:53:42 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі визначено параметри для оцінки ефективності формування та просування іміджу підприємства ресторанного бізнесу; проаналізовано методи та технології формування та просування іміджу; проаналізовано ефективності формування та просування іміджу ресторану «Престиж Хол»; розроблено пропозиції щодо вдосконалення методів формування та просування іміджу та підвищення мотивації персоналу ресторану «Престиж Хол». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28180 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28180.pdf Розмір : 634729 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |