id: | 28136 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології страв японської кухні у ЗРГ м. Вінниця (за матеріалами кафе «Fisherman») |
Автори: | Васьківський Б.М. |
Ключові слова: | кухня, технології, страви, салат, креветки, кіноа, манго |
Дата публікації: | 2023-01-05 12:27:35 |
Останні зміни: | 2023-01-05 12:27:35 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Ресторанний бізнес та вхід до країн Євросоюзу ЄС забрав багаторічну монополію на сферу харчування. Держава, що має широкий шлях, стрімко метнулася в XXI століття. Переміна власників поставила на 1-ий щабель забезпечення прибутковості закладів ресторанного бізнесу. Стала створюватися правдива конкуренція за споживача, яка вирішить ряд питань ЗРГ, а саме принесе до закладу кошти за пропоновані кулінарні шедеври в меню, вишуканий інтер'єр і справжній сервіс. Вирішивши ці злободенні питання крок за кроком, поступово став оживлятися реальний ресторанний ринок України, що шанує Закони, попиту, пропозиції і конкуренції. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28136 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28136.pdf Розмір : 215742 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|