The Repository of VTEI
id: 28136
Title: Удосконалення технології страв японської кухні у ЗРГ м. Вінниця (за матеріалами кафе «Fisherman»)
Authors: Васьківський Б.М.
Keywords: кухня, технології, страви, салат, креветки, кіноа, манго
Date of publication: 2023-01-05 12:27:35
Last changes: 2023-01-05 12:27:35
Year of publication: 2022
Summary: Ресторанний бізнес та вхід до країн Євросоюзу ЄС забрав багаторічну монополію на сферу харчування. Держава, що має широкий шлях, стрімко метнулася в XXI століття. Переміна власників поставила на 1-ий щабель забезпечення прибутковості закладів ресторанного бізнесу. Стала створюватися правдива конкуренція за споживача, яка вирішить ряд питань ЗРГ, а саме принесе до закладу кошти за пропоновані кулінарні шедеври в меню, вишуканий інтер'єр і справжній сервіс. Вирішивши ці злободенні питання крок за кроком, поступово став оживлятися реальний ресторанний ринок України, що шанує Закони, попиту, пропозиції і конкуренції.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28136
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 54 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28136.pdf Size : 215742 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge