The Repository of VTEI
id: 28135
Title: Розробка інноваційної технології вегітаріанських салатів у ЗРГ м. Житомира (за матеріалами ресторану «Дубки»)
Authors: Губарєв П.Г.
Keywords: вегітаріанство, страви, технологія, салати, інгредієнти
Date of publication: 2023-01-05 12:16:45
Last changes: 2023-01-05 12:16:45
Year of publication: 2022
Summary: Вегітаріанство, як культура харчування, виниклою досить давно. В сучасному світі вегетаріанство стає все більш популярним, а досить недавно воно також здобуло значної популярності і в Україні. Ще не так давно було складно знайти ресторан, кафе чи магазин, які б обслуговували вегетаріанців і пропонували відповідні страви чи продукти харчування. На сьогоднішній день ситуація в нашій країні змінилась, і дальше змінюється на краще.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28135
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 53 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28135.pdf Size : 199151 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge