id: | 28135 |
---|---|
Title: | Розробка інноваційної технології вегітаріанських салатів у ЗРГ м. Житомира (за матеріалами ресторану «Дубки») |
Authors: | Губарєв П.Г. |
Keywords: | вегітаріанство, страви, технологія, салати, інгредієнти |
Date of publication: | 2023-01-05 12:16:45 |
Last changes: | 2023-01-05 12:16:45 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Вегітаріанство, як культура харчування, виниклою досить давно. В сучасному світі вегетаріанство стає все більш популярним, а досить недавно воно також здобуло значної популярності і в Україні. Ще не так давно було складно знайти ресторан, кафе чи магазин, які б обслуговували вегетаріанців і пропонували відповідні страви чи продукти харчування. На сьогоднішній день ситуація в нашій країні змінилась, і дальше змінюється на краще. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28135 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 53 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28135.pdf Size : 199151 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|