| id: | 28123 |
|---|---|
| Назва: | Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine |
| Автори: | Іваніщева О. А. |
| Ключові слова: | гастрономія, творчість, дизайн, імпровізація, кулінарні школи, інгредієнти, інновації |
| Дата публікації: | 2023-01-04 14:01:24 |
| Останні зміни: | 2023-01-04 14:01:24 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28123 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28123.pdf Розмір : 316068 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |