The Repository of VTEI
id: 28120
Title: Ресторанна справа = Restaurant business
Authors: Вівсюк І.О.
Keywords: ресторанне господарство, обслуговування, виробництво
Date of publication: 2023-01-04 13:50:22
Last changes: 2023-01-04 13:50:22
Year of publication: 2022
Summary: Методичні рекомендації для самостійної роботи дисципліни «Ресторанна справа» спрямовуються для закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28120
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 33 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28120.pdf Size : 312508 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge