| id: | 28117 |
|---|---|
| Назва: | Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity |
| Автори: | Постова В. В. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, концепції, формати ресторанів, гастрономічний бренд, ресторанний креатив |
| Дата публікації: | 2023-01-03 15:22:27 |
| Останні зміни: | 2023-01-03 15:22:27 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Дисципліна «Концепції та ресторанний креатив» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована для самостійного вивчення здобувачами вищої освіти сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу, формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу, сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції, авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28117 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 25 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28117.pdf Розмір : 275534 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |