| id: | 28106 |
|---|---|
| Назва: | Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity |
| Автори: | Постова В. В. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, концепції, формати ресторанів, гастрономічний бренд, ресторанний креатив |
| Дата публікації: | 2022-12-26 10:26:12 |
| Останні зміни: | 2022-12-26 10:26:12 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Робоча програма «Концепції та ресторанний креатив» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на вивчення сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу, формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу, сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції, авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28106 |
| Тип видання: | Робоча програма |
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 25 с. |
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28106.pdf Розмір : 241073 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |