The Repository of VTEI
id: 28106
Title: Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity
Authors: Постова В.В.
Keywords: ресторанний бізнес, концепції, формати ресторанів, гастрономічний бренд, ресторанний креатив
Date of publication: 2022-12-26 10:26:12
Last changes: 2022-12-26 10:26:12
Year of publication: 2022
Summary: Робоча програма «Концепції та ресторанний креатив» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на вивчення сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу, формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу, сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції, авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28106
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 25 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28106.pdf Size : 241073 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge