| id: | 28089 |
|---|---|
| Назва: | Бухгалтерський облік = Аccounting |
| Автори: | Китайчук Т. Г. |
| Ключові слова: | бухгалтерський облік, харчові технології, бакалавр |
| Дата публікації: | 2022-12-19 13:06:19 |
| Останні зміни: | 2022-12-19 13:06:19 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Бухгалтерський облік» розроблено відповідно до навчальних планів підготовки бакалаврі в галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28089 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28089.pdf Розмір : 390891 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |