The Repository of VTEI
id: 28077
Title: Особливості становлення концепції ресторанів формату «Fast casual»
Authors: Постова В.В.
Keywords: ресторанний бізнес, нові формати, концептуальні ресторани, «Fast food», «Fast casual»
Date of publication: 2022-12-15 09:52:05
Last changes: 2022-12-15 09:52:05
Year of publication: 2022
Summary: У статті проведено дослідження адаптації до сучасного ринку ресторанів швидкого обслуговування, зокрема формату «Fast casual». Було встановлено, що новий формат є чимось суміжним між усталеними та звичними форматами. Так як заклади швидкого харчування поділяють на три основних: «Fast food», «Casual dining», «Fine dining», то було визначено, що досліджуваний формат є чимось середнім між фаст-фудом і рестораном середнього цінового сегменту. Також було проаналізовано та визначено основні відмінності «Fast casual» закладу від формату «Fast food»: стильніший інтер`єр, багаторазовий посуд, різноманітне меню, свіжі продукти. Саме тому також досліджуваний формат має і схожі з фаст-фудом риси, такі як: невелика площа приміщення для надання послуг, відсутність офіціантів, лише бармен на видачі страв, а також швидке обслуговування.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28077
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Економіка і регіони. 2022. № 2 (85). С. 21-25
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28077.pdf Size : 353631 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge