| id: | 28076 |
|---|---|
| Назва: | Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast food» |
| Автори: | Постова В. В. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, нові формати, заклади швидкого харчування, Fast food |
| Дата публікації: | 2022-12-15 09:46:21 |
| Останні зміни: | 2022-12-15 09:46:21 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | У праці досліджено особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast food». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28076 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 06 жовт. 2022 р. Львів, 2022. С. 358-360 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28076.pdf Розмір : 497807 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |