Репозиторій ВТЕІ
id: 28076
Назва: Особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast food»
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, нові формати, заклади швидкого харчування, Fast food
Дата публікації: 2022-12-15 09:46:21
Останні зміни: 2022-12-15 09:46:21
Рік видання: 2022
Аннотація: У праці досліджено особливості функціонування закладів ресторанного господарства формату «Fast food».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28076
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 06 жовт. 2022 р. Львів, 2022. С. 358-360
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28076.pdf Розмір : 497807 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити