| id: | 28073 |
|---|---|
| Назва: | Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «Джейкобс», ресторан «Mister Cat») |
| Автори: | Доник О. І. |
| Ключові слова: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
| Дата публікації: | 2022-12-09 12:44:19 |
| Останні зміни: | 2022-12-09 12:44:19 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розкрито сутність кейтерингу та надано загальну характеристику його видів; проаналізовано діяльність ресторану «Mister Cat», процес надіння кейтерингових послуг, доставки, а також проаналізовано конкурентоспроможність даного закладу; надано оцінку параметрів конкурентоспроможності досліджуваного закладу; розроблено шляхи удосконалення кейтерингу та надано пропозиції по програмі підвищення конкурентоспроможності ресторану «Mister Cat». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28073 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28073.pdf Розмір : 212671 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |