Репозиторій ВТЕІ
id: 28073
Назва: Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «Джейкобс», ресторан «Mister Cat»)
Автори: Доник О.І.
Ключові слова: кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика
Дата публікації: 2022-12-09 12:44:19
Останні зміни: 2022-12-09 12:44:19
Рік видання: 2022
Аннотація: В кваліфікаційній роботі розкрито сутність кейтерингу та надано загальну характеристику його видів; проаналізовано діяльність ресторану «Mister Cat», процес надіння кейтерингових послуг, доставки, а також проаналізовано конкурентоспроможність даного закладу; надано оцінку параметрів конкурентоспроможності досліджуваного закладу; розроблено шляхи удосконалення кейтерингу та надано пропозиції по програмі підвищення конкурентоспроможності ресторану «Mister Cat».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28073
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28073.pdf Розмір : 212671 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити