id: | 28073 |
---|---|
Title: | Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «Джейкобс», ресторан «Mister Cat») |
Authors: | Доник О.І. |
Keywords: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
Date of publication: | 2022-12-09 12:44:19 |
Last changes: | 2022-12-09 12:44:19 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розкрито сутність кейтерингу та надано загальну характеристику його видів; проаналізовано діяльність ресторану «Mister Cat», процес надіння кейтерингових послуг, доставки, а також проаналізовано конкурентоспроможність даного закладу; надано оцінку параметрів конкурентоспроможності досліджуваного закладу; розроблено шляхи удосконалення кейтерингу та надано пропозиції по програмі підвищення конкурентоспроможності ресторану «Mister Cat». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28073 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28073.pdf Size : 212671 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|