The Repository of VTEI
id: 28073
Title: Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «Джейкобс», ресторан «Mister Cat»)
Authors: Доник О.І.
Keywords: кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика
Date of publication: 2022-12-09 12:44:19
Last changes: 2022-12-09 12:44:19
Year of publication: 2022
Summary: В кваліфікаційній роботі розкрито сутність кейтерингу та надано загальну характеристику його видів; проаналізовано діяльність ресторану «Mister Cat», процес надіння кейтерингових послуг, доставки, а також проаналізовано конкурентоспроможність даного закладу; надано оцінку параметрів конкурентоспроможності досліджуваного закладу; розроблено шляхи удосконалення кейтерингу та надано пропозиції по програмі підвищення конкурентоспроможності ресторану «Mister Cat».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28073
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28073.pdf Size : 212671 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge