| id: | 28073 |
|---|---|
| Title: | Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «Джейкобс», ресторан «Mister Cat») |
| Authors: | Доник О. І. |
| Keywords: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
| Date of publication: | 2022-12-09 12:44:19 |
| Last changes: | 2022-12-09 12:44:19 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розкрито сутність кейтерингу та надано загальну характеристику його видів; проаналізовано діяльність ресторану «Mister Cat», процес надіння кейтерингових послуг, доставки, а також проаналізовано конкурентоспроможність даного закладу; надано оцінку параметрів конкурентоспроможності досліджуваного закладу; розроблено шляхи удосконалення кейтерингу та надано пропозиції по програмі підвищення конкурентоспроможності ресторану «Mister Cat». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28073 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28073.pdf Size : 212671 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |