| id: | 28060 |
|---|---|
| Назва: | Розробка заходів підвищення продуктивності праці на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами кафе-бару «Смерека») |
| Автори: | Ліщук Ю. О. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, продуктивність праці, персонал, трудові ресурси, управління персоналом |
| Дата публікації: | 2022-11-30 10:10:58 |
| Останні зміни: | 2022-11-30 10:10:58 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні питання продуктивності праці та розроблено практичні заходи щодо її підвищення на підприємствах ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28060 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28060.pdf Розмір : 171481 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |