The Repository of VTEI
id: 28060
Title: Розробка заходів підвищення продуктивності праці на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами кафе-бару «Смерека»)
Authors: Ліщук Ю.О.
Keywords: ресторанний бізнес, продуктивність праці, персонал, трудові ресурси, управління персоналом
Date of publication: 2022-11-30 10:10:58
Last changes: 2022-11-30 10:10:58
Year of publication: 2022
Summary: У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні питання продуктивності праці та розроблено практичні заходи щодо її підвищення на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28060
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28060.pdf Size : 171481 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge