Репозиторій ВТЕІ
id: 28059
Назва: Перспективи розвитку кейтерингових послуг (за матеріалами ресторану «Cherry Lake»)
Автори: Шпортун А.В.
Ключові слова: кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика
Дата публікації: 2022-11-30 10:09:50
Останні зміни: 2022-11-30 10:09:50
Рік видання: 2022
Аннотація: У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості та визначення перспектив розвитку кейтерингових послуг в Україні, враховуючи умови сьогодення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28059
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28059.pdf Розмір : 178503 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити