id: | 28059 |
---|---|
Title: | Перспективи розвитку кейтерингових послуг (за матеріалами ресторану «Cherry Lake») |
Authors: | Шпортун А.В. |
Keywords: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
Date of publication: | 2022-11-30 10:09:50 |
Last changes: | 2022-11-30 10:09:50 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості та визначення перспектив розвитку кейтерингових послуг в Україні, враховуючи умови сьогодення. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28059 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28059.pdf Size : 178503 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|