The Repository of VTEI
id: 28059
Title: Перспективи розвитку кейтерингових послуг (за матеріалами ресторану «Cherry Lake»)
Authors: Шпортун А.В.
Keywords: кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика
Date of publication: 2022-11-30 10:09:50
Last changes: 2022-11-30 10:09:50
Year of publication: 2022
Summary: У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості та визначення перспектив розвитку кейтерингових послуг в Україні, враховуючи умови сьогодення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28059
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28059.pdf Size : 178503 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge