| id: | 28058 |
|---|---|
| Назва: | Вдосконалення методів управління на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами кав’ярні «Чорна кішка Білий кіт») |
| Автори: | Чхань Є. А. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, управління персоналом, стимулювання праці, методи управління |
| Дата публікації: | 2022-11-30 10:07:48 |
| Останні зміни: | 2022-11-30 10:07:48 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розкрито сутність групи методів управління персоналом, вивчення їх значимості і впливу на працівників, проведення порівняльної характеристики методів керівництва. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28058 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28058.pdf Розмір : 177784 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |