id: | 28036 |
---|---|
Назва: | Концептуальні засади забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
Дата публікації: | 2022-11-24 10:39:35 |
Останні зміни: | 2022-11-24 10:39:35 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У статті проаналізовано концептуальны засади забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги. Визначено та детально охарактеризовано ієрархію напрямів забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства з надання кейтерингових послуг. Також було наведено стратегічні блоки та шляхи удосконалення досліджуваного питання на майбутні перспективи. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28036 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 202-213 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28036.pdf Розмір : 326466 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|