Репозиторій ВТЕІ
id: 28036
Назва: Концептуальні засади забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика
Дата публікації: 2022-11-24 10:39:35
Останні зміни: 2022-11-24 10:39:35
Рік видання: 2022
Аннотація: У статті проаналізовано концептуальны засади забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги. Визначено та детально охарактеризовано ієрархію напрямів забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства з надання кейтерингових послуг. Також було наведено стратегічні блоки та шляхи удосконалення досліджуваного питання на майбутні перспективи.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28036
Тип видання: Стаття у нефаховому виданні
Видавництво: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 202-213
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28036.pdf Розмір : 326466 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити