The Repository of VTEI
id: 28036
Title: Концептуальні засади забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги
Authors: Постова В.В.
Keywords: кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика
Date of publication: 2022-11-24 10:39:35
Last changes: 2022-11-24 10:39:35
Year of publication: 2022
Summary: У статті проаналізовано концептуальны засади забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги. Визначено та детально охарактеризовано ієрархію напрямів забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства з надання кейтерингових послуг. Також було наведено стратегічні блоки та шляхи удосконалення досліджуваного питання на майбутні перспективи.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28036
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. Х Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 06-07 жовт. 2022 р. Вінниця, 2022. Ч. 3. С. 202-213
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28036.pdf Size : 326466 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge