Репозиторій ВТЕІ
id: 28034
Назва: Кейтеринг як інноваційна послуга у ресторанному бізнесі
Автори: Постова В.В., Доник О.І.
Ключові слова: кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика
Дата публікації: 2022-11-24 10:22:01
Останні зміни: 2022-11-24 10:22:01
Рік видання: 2022
Аннотація: У матеріалах конференції проаналізовано кейтеринг як інноваційну послугу в ресторанному бізнесі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28034
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору : V Міжнар. наук.-практ. конф. (заочна форма), м. Полтава, 24 берез. 2022 р. Полтава. 2022. С. 148-150
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28034.pdf Розмір : 1167200 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити