id: | 28034 |
---|---|
Назва: | Кейтеринг як інноваційна послуга у ресторанному бізнесі |
Автори: | Постова В.В., Доник О.І. |
Ключові слова: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
Дата публікації: | 2022-11-24 10:22:01 |
Останні зміни: | 2022-11-24 10:22:01 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У матеріалах конференції проаналізовано кейтеринг як інноваційну послугу в ресторанному бізнесі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28034 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору : V Міжнар. наук.-практ. конф. (заочна форма), м. Полтава, 24 берез. 2022 р. Полтава. 2022. С. 148-150 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28034.pdf Розмір : 1167200 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|