The Repository of VTEI
id: 28034
Title: Кейтеринг як інноваційна послуга у ресторанному бізнесі
Authors: Постова В.В., Доник О.І.
Keywords: кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика
Date of publication: 2022-11-24 10:22:01
Last changes: 2022-11-24 10:22:01
Year of publication: 2022
Summary: У матеріалах конференції проаналізовано кейтеринг як інноваційну послугу в ресторанному бізнесі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28034
Publication type: Тези доповіді
Publication: Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору : V Міжнар. наук.-практ. конф. (заочна форма), м. Полтава, 24 берез. 2022 р. Полтава. 2022. С. 148-150
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28034.pdf Size : 1167200 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge