id: | 28034 |
---|---|
Title: | Кейтеринг як інноваційна послуга у ресторанному бізнесі |
Authors: | Постова В.В., Доник О.І. |
Keywords: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
Date of publication: | 2022-11-24 10:22:01 |
Last changes: | 2022-11-24 10:22:01 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У матеріалах конференції проаналізовано кейтеринг як інноваційну послугу в ресторанному бізнесі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28034 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору : V Міжнар. наук.-практ. конф. (заочна форма), м. Полтава, 24 берез. 2022 р. Полтава. 2022. С. 148-150 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28034.pdf Size : 1167200 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|