id: | 28003 |
---|---|
Назва: | Удосконалення управління підприємством ресторанного господарства через поліпшення комунікаційних процесів (за матеріалами ресторану «Іль-Де-Франс») |
Автори: | Каретник М.В. |
Ключові слова: | управління підприємством, ресторанне господарство, комунікаційні процеси |
Дата публікації: | 2022-11-18 13:32:43 |
Останні зміни: | 2022-11-18 13:32:43 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі визначено способи удосконалення управління підприємством ресторанного господарства шляхом налагодження та поліпшення комунікаційних процесів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28003 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022 |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28003.pdf Розмір : 175030 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|