id: | 28003 |
---|---|
Title: | Удосконалення управління підприємством ресторанного господарства через поліпшення комунікаційних процесів (за матеріалами ресторану «Іль-Де-Франс») |
Authors: | Каретник М.В. |
Keywords: | управління підприємством, ресторанне господарство, комунікаційні процеси |
Date of publication: | 2022-11-18 13:32:43 |
Last changes: | 2022-11-18 13:32:43 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі визначено способи удосконалення управління підприємством ресторанного господарства шляхом налагодження та поліпшення комунікаційних процесів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28003 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022 |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28003.pdf Size : 175030 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|