| id: | 28001 |
|---|---|
| Назва: | Розробка заходів щодо підвищення якості ресторанних послуг (за матеріалами бару "П’яна вишня") |
| Автори: | Ковальчук Т. В. |
| Ключові слова: | підвищення якості ресторанних послуг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, якість послуг |
| Дата публікації: | 2022-11-18 13:24:44 |
| Останні зміни: | 2022-11-18 13:24:44 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі розроблено ряд заходів, спрямованих на підвищення якості послуг ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28001 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28001.pdf Розмір : 178453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |