Репозиторій ВТЕІ
id: 28001
Назва: Розробка заходів щодо підвищення якості ресторанних послуг (за матеріалами бару "П’яна вишня")
Автори: Ковальчук Т.В.
Ключові слова: підвищення якості ресторанних послуг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, якість послуг
Дата публікації: 2022-11-18 13:24:44
Останні зміни: 2022-11-18 13:24:44
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі розроблено ряд заходів, спрямованих на підвищення якості послуг ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28001
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28001.pdf Розмір : 178453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити