id: | 28001 |
---|---|
Назва: | Розробка заходів щодо підвищення якості ресторанних послуг (за матеріалами бару "П’яна вишня") |
Автори: | Ковальчук Т.В. |
Ключові слова: | підвищення якості ресторанних послуг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, якість послуг |
Дата публікації: | 2022-11-18 13:24:44 |
Останні зміни: | 2022-11-18 13:24:44 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі розроблено ряд заходів, спрямованих на підвищення якості послуг ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28001 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28001.pdf Розмір : 178453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|