Репозиторій ВТЕІ
id: 27998
Назва: Оцінка конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «ТС ПЛЮС», ресторан «Wine Time»)
Автори: Кесарчук В.А.
Ключові слова: конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства, ресторанне господарство, ресторани
Дата публікації: 2022-11-18 13:12:09
Останні зміни: 2022-11-18 13:12:09
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі подано оцінку закладів ресторанного господарства та їх конкурентоспроможності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27998
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27998.pdf Розмір : 183296 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити