| id: | 27998 |
|---|---|
| Назва: | Оцінка конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «ТС ПЛЮС», ресторан «Wine Time») |
| Автори: | Кесарчук В. А. |
| Ключові слова: | конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства, ресторанне господарство, ресторани |
| Дата публікації: | 2022-11-18 13:12:09 |
| Останні зміни: | 2022-11-18 13:12:09 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі подано оцінку закладів ресторанного господарства та їх конкурентоспроможності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27998 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022 |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27998.pdf Розмір : 183296 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |